Här kommer receptet på frostingen som jag använde på mina red velvet cupcakes!
Så här ser burken ut med marsmallow fluffet. Gillar designen på burken då den känns lite retro.
Grymt kletigt men grymt gott!
Ingredienser.
225g rumstempererat smör
3,5dl florsoker
1½tsk vaniljextrakt
1 burk marshmallow fluff
Gör så här:
Blanda ihop alla ingredienser i en skål och vispa till det blir en jämn och fin smet. Jag gjorde min smet utan vaniljextraktet då jag tyckte att det skulle bli för sött, så det är efter tycke och smak man kan he i det. Smeten blir väldigt lättarbetad och går lätt at spritsa ut och stelnar när det står i kylen. Det går även utmärkt att färga frostingen till valfri färg!
Kom ihåg att när man spritsat ut frosting på muffinsen så ska man inte frysa dom, då är det bättre att frysa bara muffinsen och spritsa på frosting när man ska äta dom :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar