torsdag 22 mars 2012

Centerfluff

Ett litet recept på en supergod tårtfyllning!

Centerfluff är verkligen supergott och passa till alla möjliga fyllningar, vill man lyxa till det lite så kan man köpa en extra rulle med center, dela den i bitar och strö på fluffet när det är på tårtan. Räcker till ett lager i en tårta som är 24cm i diameter.

Ingredienser:
3dl grädde
180-200g center

Gör så här:
Häll upp grädden i en kastrull värm upp på låg värme. Hacka center i minder bitar och lägg det i grädden. Det är viktigt att grädden INTE kokar då fyllningen annars kan skära sig och det är inte så roligt. Låt centern smälta och häll blandningen i en skål och låt det stå i minst fem timmar eller över natten i kylskåp. Vispa sedan upp blandningen som vanlig grädde fast lite tjockare så att den inte flyter ut ur tårtan, och spritsa sedan på tårtan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar